Ca. 12 stk.

Ingredienser:
2 dl vand
2 spsk. sukker
1 spsk. kardemomme
10 g gær
300 g hvedemel
1 tsk. groft salt
50 g mælkefri margarine, jeg brugte Fri fra Coop

Remonce:
100 g mælkefri margarine, jeg brugte Fri fra Coop
100 g brun farin
1 spsk. kanel

Lun vandet og rør kardemomme og sukker deri. Tilsæt gær og rør det ud. Bland slat i melet og tilsæt det lidt af gangen og ælt det til en glat dej. Når dejen er æltet fin og glat, skal margarinen æltes i.  Ælt margarine i til dejen er glat og fin. Tildæk dejen i en skål og lad den hvile i køleskabet ca. 12 timer.

Remoncen laves først, lige inden kagerne skal bages. Rør margarinen sammen med brun farin og kanel til en jævn masse. Rul din mørdej ud på et meldrysset bord. Smør remoncen ud derpå.

Kanelsnorre1
Fold den på midten og skær den ud i strimler på 3 cm i bredden.
snurre5
Sno den enkelte. og drej den til en snurre.
snurre4
snurre3
snurre2
snurre1
Lad dem hæve i en time et lunt sted. Bages ved 200 grader i 12-15 min. Pynt dem med glasur og evt. frysetørret hindbær eller perlesukker.
Velbekomme!