En livret her i huset.

450 g kyllingbryst
Salt og peber
1 tsk. chilipulver
1 tsk. gurkemeje
3 spsk. mælkefri margarine
1 stort hakket løg
1,5 tsk. garam masala
1,5 tsk. chili pulver
0,5 tsk. spidskommen
1,5 tsk. cayennepeber
0,5 spsk. revet ingefær
1 stykke hel kanel 4 cm
1 dåse blendet hakket tomater
1 dl vand
2 dl sojafløde
Evt. hakket koriander til pynt
Kogte ris

butterchiken02

Mariner kyllingebryst i chilipulver, gurkemeje, salt og peber. Lad det marinere i 15 minutter.
Brun kyllingen i to spsk. mælkefri margarine. Smelt to spsk. mælkefri margarine ved middel varme, tilsæt løg, hvidløg, garam masala, revet ingefær, chilipulver, stødt spidskommen, cayennepeber, kanel, salt og peber. Kog det i 10 minutter til det dufter godt. Tilsæt tomatsauce og lad det simre i nogle minutter. Tilsæt vand og sojafløde og lad det simre. Kom kyllingen tilbage i gryden og lad det simre under låg i yderligere 10 – 15 minutter. Tilsæt de sidste to spsk. af margarine og smag til med salt og peber. Serveres med ris. God fornøjelse!