Emma elsker indisk. I går lavede vi denne indiske ret som jeg faktisk ikke ved hvad hedder, så vi kalder den bare indisk wok med kylling i kokos og tomatsauce, hjemme hos os. Jeg bruger de grøntsager jeg lige har i huset. Jacob havde bagt et hjemmelavet nan-brød.
Ingredienser:
4 kyllingebryster
2 løg
5 cm frisk ingefær
2 spsk. mild karry
1 tsk. spidskommen
1-2 tsk. Garam Masala
2 tsk. Stødt koriander
2 ds. hakket tomat
Saften fra en halv citron
1 stor dåse kokosmælk (2 1/2 dl)
Salt
Peber
Olie der kan tåle høj varme, jeg brugte solsikkeolie
Fremgangsmåde:
Skær kyllingefileterne i små stykker. Riv løg og ingefær. Svits løg og ingefær. Brun kyllingen. Tilsæt karryen og brænd den af. Tilsæt hakket tomat, citronsaft og de resterende krydderier. Lad det koge ind til en tyk masse. Tilsæt kokosmælken og lad retten simre i 20 minutter. Jævn evt. retten med en mel-jævning lavet af mel og vand. Smag til.
Server ris, pappadums, tomatbåde og agurkestave til. Velbekomme!