Den anden dag havde vi besøg af et hold gode venner, hvor de også har mælkeallergikere i familien. Derfor lavede vi denne tapas “frokost”. Den bestod af ristet brød med olivenolie og en avokadocreme som bund med laks på toppen.
image

Rugbrødet havde jeg skåret i tynde skiver, hældt lidt olivenolie over og drysset med flagesalt og timian. Bagt i ovnen i 12-15 min ved 225 grader.

Asparges med bacon. De kom i ovnen i 15 min ved 200 graden. Hæld fedtet fra og giv dem lidt olivenolie og sæt dem tilbage i ovnen i 15 min.

Vi lavede en hvid pizza. Dejen var blot en bolledej (med surdej i). Bunden bliver bagt for sig selv. Når den kommer ud af ovnen kommes der flyd  på som bestod af Parmaskinke, små tomater og finthakket friske asparges.image

Jeg havde stegt nogle små frikadeller som Emma puttede på tandstikker med små tomater. Hun lavede også nogle små spyd af honningmelon og Parmaskinke.image

Jeg havde lavet en grøn pesto af basilikum,  persille, purløg, mynte, pinjekerner og olivenolie. Jeg havde købt en pesto med peberfrugt og en med soltørrettomat.

Jacob havde bagt nogle som hyggelige surdejsboller.

Skøn frokost med venner der bor i USA.