Her er en ret for hele familien, måske lige med undtagelse af de helt små. Man kan bruge de grøntsager man lige synes. Her er hvad vi lige havde i køleskabet den dag vi lavede dem.

Ingredienser:
Rispapir

Spidskål
Økoligisk peberfrugt
Økologiske gulerødder
Økologisk agurk

Alle grøntsager snittes fint på den lange led.

Kylling i strimler.
Sesamolie
1 tsk. paprika
1 frisk chili, finthakket

Varm panden godt op og gennemsteg kyllingen med krydderierne.

Dip: Soja – chili
1 dl soja
1 spsk. olivenolie
1 frisk chili, finhakket
1 tsk. spidskommen
1 tsk. korianderfrø, kværnet i morder
Lidt limesaft

Dip: Soja – sesam
1/2 dl sesamfrø, letristet på pande
1 dl soja
1/5 dl sesamolie

Alle ingredienserne rystes godt sammen til begge dip.

Servering:
Sæt et vandfad på bordet. Vi brugte et tærtefad. Giv alle et lille bæger til soja-dip. Rispapiret dyppes i vandet til det bliver helt gennemvådt. Læg det på din tallerken. Tag lidt grøntsager på det våde rispapir samt lidt kylling. Rul rullen sammen. Dyp den i soja-dip. Spis.

IMG_3226 risruller