En af Olivers livretter er fiskefrikadeller. Det meste fiskefars er der mælk i, derfor laver jeg altid min egen – og det er faktisk supernemt. Det kræver dog, at man har en foodprocessor. Jeg har en veninde, som bruger en blender, det har jeg dog aldrig selv forsøgt mig med. Jeg serverede gnave-grønt og rugbrød til. En hjemmelavet remoulade, er også godt som tilbehør eller blot en humus.

Fiskefrikadeller:
500 g frisk hakket torsk
1 løg
2 æg str. M.
3-4 spsk. fuldkornshvedemel (eller blot hvedemel)
3 spsk. kartoffelmel
1 dl havremælk
1 tsk. groft salt
Peber
Olie eller fedtstof uden mælk til stegning –jeg brugte Solsikkeolie og Becel (ikke den økologiske, da der er mælk i den).

Pil løget og hak det fint i foodprocessoren. Kom den hakkede torsk ved. Kom de to æg, hvedemel, kartoffelmel, havremælk, salt og peber ved og kør det godt sammen i foodprocessoren. Varm panden godt op og steg fedtstoffet af til det har brust af. Skru ned til svag varme og kom små klatter fars på panden. Steg dem 7-8 minutter på hver side, eller til de er gyldne på begge sider. Pynt med dild eller purløg. Velbekomme.