Så fik ungerne påskeferie. Det fejrede vi med denne skønne drømmekage, frisk fra fryseren, som Jacob og Emma bagte i sidste weekend. Emma mente dog at det skulle puder på toppen. Kagen er super god i flere dage og velegnet til nedfrysning.

Kage:
250 g mel
50 g solsikkeolie
300 g sukker
4 æg
2 dl havredrik
3 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker

Fyld:
125 gram mælkefri fedtstof (har brugt Becel –ikke den økologiske da der er mælk i den!)
100 gram kokosmel
250 gram mørk farin
1/2 dl havremælk

Ovnen forvarmes på 200 grader.

Æg og sukker piskes godt sammen, til det er luftigt. Mel, bagepulver og vanilie blandes og røres forsigtigt i den piskede masse.
Havremælk og olie blandes forsigtigt i dejen. Hæld dejen i en bradepande 30×40 cm med bagepapir.

Bages i ca. 20-25 min på midterste rille.

I mens laves fyldet. Alle ingredienser smeltes sammen i en gryde. Når kagen er bagt fordeles fyldet på kagen med det samme.

Kagen bages i ovnen på øverste rille ved 225 grader i 5 minutter.
Velbekomme!